I 2019 hadde vi ulike workshops man kunne velge mellom. Hvordan det blir i 2020 er under utarbeidelse.

Krik

KRIK står for Kristen Idrettskontakt. Bli med på en aktiv økt med folk fra Bergen StudentKrik, ute i solen.

Dans

Liker du å danse og har lyst å lære koreografi? Ansvarlig for danseseminaret er Siren Godø fra Dansetv.no.

Ten-Sing leker

Teatersport? Improvisasjon? Drama kan være så mye forskjellig! Bli med på en dramaøkt. Fyll formiddagen med teaterlek!

Brekkeløypa

Sammen Edition
Har du hørt om Knarvikmila? Visste du at det var forskjellige varianter? Presten i Knarvik, Geir Øy, har deltatt på alle fem løpene for voksne. Han har erfaring med å løpe langt. Geir vil lede en løpeøkt i området der Knarvikmila går. Treningsøkten blir nokså rolig, slik at mange kan være med. Det blir også noen «drag» der man springer fort i eget tempo. Poenget med løpeøkten er ikke at det skal være konkurranse om å være raskest, men det skal være en fin joggetur der alle kan ha det moro. Kanskje vil noen komme tilbake til Knarvik for å delta i Knarvikmila neste år? Geir vil dele gode tips om du trene deg opp til å løpe langt, enten 10 km eller halvmaraton.

Ung produksjon

Lyst til å lære litt og få et innblikk i flerkameraproduksjon? Sjekk ut videoen under for å finne ut om dette er noe for deg!

Promo Ung Produksjon

Spør en psykolog

Har du spørsmål om psykisk helse? Hvordan håndterer man stress, og hvor mye stress er normalt? Hva er egentlig angst og depresjon, og kan man unngå å få angst eller depresjon? Psykologen sier følgende om seg selv: Jeg heter Iselin Berthelsen, og er fra området. Jeg studerte i Oslo og har nylig flyttet hjem etter endt studie. Jeg jobber med barn og ungdommer og håper å kunne svare på spørsmål dere lurer på med hensyn til mental helse.

 

 

Grill en prest

Har du et spørsmål om tro? Eller om tvil? Eller om det er ok med ananas på pizza?Prest i St. Jakob Øyvin Rudolf Sønnesyn Berg kommer for å svare på akkurat det du lurer på! Her er det rom for både små og store spørsmål.